Lloguer d’Àtic a Sant Cugat. El seu oasi de relax i oci

Recomanació personal: Si busca una immobiliària professional experta en pisos d’alt standing i amb total garantia durant tot el procés, no dubteu a visitar LUCENA MONTSERRAT.

Experts, tant que només gestionen lloguers a Sant Cugat de Vallès.

Llogar pis a Sant Cugat – LUCENA MONTSERRAT

Lucena Montserrat – Sant Cugat

Trieu bé. La seva nova casa, un àtic a Sant Cugat

Si es planteja el lloguer de Pis a Sant Cugat, LUCENA MONTSERRAT posa a la seva disposició el més ampli catàleg amb característiques comunes:

  • Ubicació privilegiada.
  • Acabats de primera qualitat.
  • Atenció personalitzada durant tot el procés.

Prapárese per a un canvi de vida en el seu nou habitatge. Podrà gaudir de temps de qualitat, en parella, en família o en solitari. Si li preocupa el tema de l’preu, tranquil, en LUCENA MONTSERRAT li assessorem per accedir a l’habitatge dels seus somnis sense renunciar a la seva qualitat de vida. Sant Cugat és un lloc ideal per viure. Pel seu emplaçament, les seves possibilitats d’oci, cultura i gastronomia, per la seva temperatura … És el destí ideal per a estudiants i treballadors, ja que compta amb un parc empresarial de més de 2700 empreses.

Viure en un àtic. Pros i contres

Viure en aquest tipus d’habitatges té els seus avantatges i els seus inconvenients. En LUCENA MONTSERRAT li aconsellem per reduir a la màxima i fins i tot eliminar les coses negatives de la seva elecció.

  • Avantatges:

    Viurà aïllat de sorolls, i amb una temperatura ideal durant tot l’any. Amb una lluminositat excepcional gràcies a la llum natural i les millors vistes de Sant Cugat. La privacitat no li faltarà, ni els moments de relax i oci a les terrasses.

  • Inconvenients:

    Si l’edifici no compta amb ascensor, pot ser que li resulti una mica molest a l’tractar-se de la planta més alta. En elles solen estar les zones comunes (antenes, comptadors …) amb el que és possible que hagi de deixar passar en alguna ocasió a tècnics o veïns. Des LUCENA MONTSERRAT tractarem de minimitzar a el màxim les molèsties.

Lloguer d’Àtic a Sant Cugat. La seva nova vida li espera

El seu nou àtic es convertirà en un oasi de gaudi a Sant Cugat. En LUCENA MONTSERRAT l’assessorem des del primer moment, cuidant de la seva economia i ajudant-lo a prendre les millors decisions. A més, pensi que tot i que el desemborsament sigui una mica més gran s’ha de revalorar molt millor que un altre tipus d’habitatges.

Lloguer d’Àtic a Sant Cugat