Lloguer Pis Dúplex a Sant Cugat

Recomanació personal: Si busca una immobiliària professional experta en pisos d’alt standing i amb total garantia durant tot el procés, no dubteu a visitar LUCENA MONTSERRAT.

Experts, tant que només gestionen lloguers a Sant Cugat de Vallès.

Llogar pis a Sant Cugat – LUCENA MONTSERRAT

Lucena Montserrat – Sant Cugat

Lloguer de Pis Dúplex a Sant Cugat

Lloguer pis dúplex a Sant Cugat. Una de les característiques que defineixen a aquestes cases a Sant Cugat és que són més grans que un pis normal. L’explicació és senzilla: a la superfície de la planta inferior s’hi suma a vegades una zona comunitaria i una superior d’una dimensió similar.

La distribució més habitual a Sant Cugat d’un dúplex situa la cuina, el saló, tres habitacións i un lavabo a la planta inferior i la resta dels dormitoris i banys a la planta superior. Però és també possible muntar l’oficina a a la planta superior substituint una habitació per un despatx.

Perfecte per a parelles amb fills

A més, el preu és també un avantatge perquè poden tenir un espai habitable com el que tindria un xalet als afores, però normalment més barat, amb veïns i mes segur, depenent de la seva ubicació dins del poble de Sant Cugat.

Els dúplex a LUCENA MONTSERRAT són una opció decidida per parelles que, a l’augmentar la família o cambiar de pis, necessiten un habitatge de major grandària, però no poden o no volen accedir a un xalet independent o a un adossat. Aquests pisos a vegades són el segon pas en la carrera de béns immobiliaris d’una família normal, de manera que el perfil més habitual de compradors són matrimonis joves amb dos o mes fills.

Especialment en les àrees denses de Manhattan, un apartament dúplex es refereix a un sol habitatge dividida en dos pisos connectats per una escala interior. De manera semblant, un triple apartament es refereix a un apartament estès sobre tres pisos. Aquest tipus de propietats són les més cares de Manhattan des de 2006, (segons la revista Forbes).

Espai i intimitat

Entre les seves qualitats, destaca també la intimitat en l’habitatge. Aquest és un aspecte molt important quan els membres de la família augmenten. A Sant Cugat les famílies, la distribució habitual fa que s’utilitzi una planta per a la rutina diària -amb cuina, saló, un o dos banys i quart d’estar-, mentre que l’altra es reserva sala d’oci, per descansar o despatx.

Lloguer de pis dúplex a Sant Cugat. L’inconvenient de l’escala

A Sant Cugat, no obstant això, l’escala de cargol és un factor que dissuadeix a vegades a possibles compradors. És la seva major inconvenient per decidir la compra o el lloguer. Aquest element arquitectònic propicia un escàs interès per adquirir un dúplex, ja que a vegades resta metres a l’habitatge i es percep com un perill per a les famílies amb nens petits i per a la gent gran o amb mobilitat reduïda.

Lloguer Pis Sant Cugat
Lloguer Pis Dúplex a Sant Cugat